Faptele Credintei - Deschide-ti inima catre Dumnezeu!

"După cum trupul fără suflet este mort, tot aşa şi credinţa fără fapte este moartă"

Iacob cap. 2, v. 26

Prima Pagină | Cine Suntem | Obiective | Cum Poţi să ajuţi | Comunitate | Membrii | Contact

Noutăţi

Toate noutăţile


Mens sana in corpore sano

18.01.2013 | Vizualizari: 2798
În cadrul Proiectului educaţional "Hristos, Bucuria tinerilor", implementat de către Asociaţia "Faptele Credinţei" în parteneriat cu Parohia "Adormirea Maicii Domnului" şi "Sfântul Corneliu Sutaşul" - Balta Albă şi Colegiul Tehnic "Anghel Saligny" din Bucureşti s-a desfăşurat pe 18 ianuarie 2013, conferinţa intitulată "Minte sănătoasă în corp sănătos".
Scopul declarat al organizatorilor a fost acela de a-i informa pe adolescenţi cu privire la câteva probleme cu o incidenţă ridicată în categoria lor de vârstă: tulburările comportamentului alimentar cu origine psihică (anorexia, bulimia şi obezitatea).
Despre acestea le-a vorbit elevilor prezenţi dr. psihiatru Alexandru Ulea, de la Clinica Helios din Plauen, Germania şi vicepreşedintele Organizaţiei neguvernamentale Asociaţia "Faptele Credinţei", Gheorghe Cristian Popa .
Părintele Vasile-Cristian Niţă, parohul Bisericii "Adormirea Maicii Domnului" şi "Sfântul Corneliu Sutaşul" Balta Albă, le-a explicat elevilor că acel conflict interior care stă la rădăcina unui comportament alimentar inadecvat poate fi ameliorat prin rugăciune. Rugăciunea este cea care îl ajută pe om să se vadă exact aşa cum este în realitate, în cazul anorexicilor care trăiesc cu falsa impresie de a fi supraponderali, şi tot rugăciunea este cea care îl ajută să fie stăpân pe propriul trup şi să nu se lase pradă lăcomiei, cum se întâmplă în cazul celor care suferă de bulimie şi de obezitate.

Toate noutăţile

 

Noutati

Accesaţi această rubrică pentru a afla ultimele noutăţi despre programele desfăşurate de Asociaţia "Faptele Credinţei"!


Pelerinaje Manastiri
Parohia Balta Alba

Doneaza Online


Binefăcători:

Sfanta Manastire Frasinei

Sfânta Mănăstire FrăsineiParteneri Media:

Radio Campus Slobozia


Sponsori:

Evi Tour - Agentie de Turism