Faptele Credintei - Deschide-ti inima catre Dumnezeu!

"După cum trupul fără suflet este mort, tot aşa şi credinţa fără fapte este moartă"

Iacob cap. 2, v. 26

Prima Pagină | Cine Suntem | Obiective | Cum Poţi să ajuţi | Comunitate | Membrii | Contact

Noutăţi

Toate noutăţile


Pe urmele sfinţilor

18.09.2007 | Vizualizari: 3889

În septembrie 1971 s-a făcut o descoperire de mare însemnătate privind vechimea creştinismului daco-roman.Este vorba de o bazilică paleocrestină având trei nave şi o absidă semicirculară (sf. altar) descoperită în localitatea Niculiţel,judeţul Tulcea,nu departe de Noviodunum (Isaccea de azi) .
Valoarea ei constă în cripta sa aşezată sub sf.altar unde într-o raclă se găseau moaştele a patru martiri.Pe pereţi se găsesc două inscripţii dintre care una redă numele sfinţilor prăznuiţi la 4 iunie: Zotticos,Attalos,Kamasis şi Filippos care au pătimit pentru credinţa în Hristos în timpul marii persecuţii a lui Diocleţian prin anii 303-304 .
Asociaţia ,,Faptele Credinţei" colaborând cu Parohia Cosâmbeşti în cadrul programului ,,România Creştină" a organizat pelerinaj la aceste locuri sfinţite de sângele martirilor şi în faţa sfintelor moaşte aşezate spre cinstire în biserica mân. Cocoş ne-am rugat zicând:
,,Purtătorilor de chinuri,ca nişte viteji cugetători,îndrăzneală având către Dumnezeu,nouă tuturor celor ce vă cinstim cu dragoste,cereţi-ne iertare de greşale izbăvindu-ne de patimi şi de necazuri.Amin.
Să vă îndreptaţi şi Dumneavoastră paşii către sfintele mân. Cocoş, Saon şi Celic-Dere situate în apropiere de Niculiţel în partea de nord a Dobrogei şi vă asigur, nu veţi regreta.


Toate noutăţile

 

Noutati

Accesaţi această rubrică pentru a afla ultimele noutăţi despre programele desfăşurate de Asociaţia "Faptele Credinţei"!


Pelerinaje Manastiri
Parohia Balta Alba

Doneaza Online


Binefăcători:

Sfanta Manastire Frasinei

Sfânta Mănăstire FrăsineiParteneri Media:

Radio Campus Slobozia


Sponsori:

Evi Tour - Agentie de Turism