Faptele Credintei - Deschide-ti inima catre Dumnezeu!

"După cum trupul fără suflet este mort, tot aşa şi credinţa fără fapte este moartă"

Iacob cap. 2, v. 26

Prima Pagină | Cine Suntem | Obiective | Cum Poţi să ajuţi | Comunitate | Membrii | Contact

Noutăţi

Toate noutăţile


Naşterea lui Hristos este sărbătoarea vieţii ca dar al lui Dumnezeu

24.12.2009 | Vizualizari: 3069
Naşterea lui Hristos este Sărbătoarea Vieţii ca dar al lui Dumnezeu. Hristos este Darul în care îl vedem pe Tatăl-Dăruitor prin umbrirea Duhului Sfânt. Darul nostru de Crăciun către cei dragi nu poate fi altul decât Hristos. Şi fără Hristos nici un alt dar nu îşi are sens.
Dar cum îl dăruim pe Hristos? După exemplul Sfintei Fecioare, primind descoperirea lui Dumnezeu pentru viaţa noastră, primindu-L pe Hristos ca dar pentru ca apoi să-L oferim celorlalţi. Hristos ca Dar Se oferă în Biserică prin cuvânt şi prin taină. Cuvântul este cel al Evangheliei în care Hristos Însuşi se vesteşte pe Sine şi se lasă vestit de Evanghelişti. Iar taina este oferirea Trupului şi Sângelui lui Hristos Cel vestit mai înainte la Evanghelie. Primindu-l pe Hristos la Sfânta Liturghie primim şi viaţa Lui care ne înnoieşte viaţa noastră. Şi Darul pe care l-am primit se cuvine să-l oferim. Celor din familia noastră, fraţi, copii, nepoţi. Celor din viaţa noastră, rude, vecini, prieteni. Celor străini cărora le putem deveni aproapele ca în parabola Samarineanului milostiv.
Orice alt dar pe care îl oferim de Crăciun primeşte sens şi este însoţit de bucurie dacă este în legătură cu Darul de la Dumnezeu, Hristos-Domnul.La acest praznic slăvit să luăm aminte la semnificaţia darului de Crăciun în viaţa noastră, pentru noi şi familiile noastre. Să pătrundem sensul darului lui Dumnezeu către noi, dar pe care se cuvine să-l oferim celor din jur. Şi împreună să mulţumim lui Dumnezeu pentru darurile Lui de sănătate, pace, bunăsporire în fiecare familie creştină.
Vă dorim să petreceţi Sfintele Sărbători ale Crăciunului, Anului Nou 2010 şi Bobotezei cu darul şi pacea de la Dumnezeu.
La mulţi şi fericiţi ani!

Consiliul Director al Asociaţiei „Faptele Credinţei"


Toate noutăţile

 

Noutati

Accesaţi această rubrică pentru a afla ultimele noutăţi despre programele desfăşurate de Asociaţia "Faptele Credinţei"!


Pelerinaje Manastiri
Parohia Balta Alba

Doneaza Online


Binefăcători:

Sfanta Manastire Frasinei

Sfânta Mănăstire FrăsineiParteneri Media:

Radio Campus Slobozia


Sponsori:

Evi Tour - Agentie de Turism