Faptele Credintei - Deschide-ti inima catre Dumnezeu!

"După cum trupul fără suflet este mort, tot aşa şi credinţa fără fapte este moartă"

Iacob cap. 2, v. 26

Prima Pagină | Cine Suntem | Obiective | Cum Poţi să ajuţi | Comunitate | Membrii | Contact

Noutăţi

Toate noutăţile


Calea,Adevărul şi Viaţa

12.08.2008 | Vizualizari: 3837
În perioada 19 mai 2008 -12 august 2008,reprezentanţii Asociaţiei „Faptele Credinţei” în baza Protocolului încheiat cu Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă Slobozia , s-au implicat prin Programul moral –religios: „Calea, Adevărul şi Viaţa” în procesul de asistenţă religioasă şi reintegrare socială a persoanelor private de libertate, cu respectarea libertăţii de religie şi cu respectarea prevederilor legale.
Activitatea de propovăduire a învăţăturilor moral-creştine a fost însoţită şi de discuţii cu participanţii în scopul dobândirii unei trăiri şi a unui comportament creştin în familie şi în societate iar principiile moral- creştine au fost promovate şi prin împărţirea publicaţiilor de literatură religioasă şi colportaj bisericesc.
Mulţumim Conducerii Penitenciarului Slobozia pentru asigurarea spaţiului corespunzător şi a condiţiile optime de desfăşurare a programului şi Părintelui Capelan Gabriel Vasile pentru osteneala depusă.
Să facem ,,Faptele Credinţei”, ca prin aceasta să îndreptăm şi pe fraţii noştri care încă nu au ajuns la cunoaşterea „Adevărului „ spre Slava lui Dumnezeu.
„Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor,aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri” Matei 5,16


Toate noutăţile

 

Noutati

Accesaţi această rubrică pentru a afla ultimele noutăţi despre programele desfăşurate de Asociaţia "Faptele Credinţei"!


Pelerinaje Manastiri
Parohia Balta Alba

Doneaza Online


Binefăcători:

Sfanta Manastire Frasinei

Sfânta Mănăstire FrăsineiParteneri Media:

Radio Campus Slobozia


Sponsori:

Evi Tour - Agentie de Turism