Faptele Credintei - Deschide-ti inima catre Dumnezeu!

"După cum trupul fără suflet este mort, tot aşa şi credinţa fără fapte este moartă"

Iacob cap. 2, v. 26

Prima Pagină | Cine Suntem | Obiective | Cum Poţi să ajuţi | Comunitate | Membrii | Contact

Noutăţi

Toate noutăţile


Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel

29.06.2008 | Vizualizari: 4728
Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel sunt consideraţi ocrotitorii Sistemului Penitenciar din România. Amândoi au fost închişi nu pentru că au făcut ceva rău, ci pentru vina de ,,a-L predica pe Hristos ca Fiu al lui Dumnezeu şi Mântuitorul oamenilor".
În penitenciare ajung oameni care ştiu foarte puţin despre Dumnezeu deci trebuie propovăduită cu timp şi fără timp Evanghelia lui Hristos.
Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel au greşit în faţa lui Dumnezeu, Petru s-a lepădat de El iar Pavel i-a prigonit pe creştini dar după căinţă puternică au fost iertaţi deci pot fi un exemplu de iertare şi încredere în Dumnezeu pentru cei ce greşesc.
În baza Hotărârii Guvernului nr. 1897/2006 publicată în M.O.nr. 24 / 16.01.2007 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Legii nr. 275/ 2006 privind executarea pedepselor, Administraţia Naţională a Penitenciarelor www.anp-just.ro/ susţine orice iniţiativă a organizaţiilor guvernamentale şi nonguvernamentale care doresc să contribuie la activitatea de educaţie şi asistenţă moral religioasă la locurile de detenţie.
Pe baza frumoasei colaborări pe care o avem cu Penitenciarul cu Regim de Maximă Siguranţă Slobozia, Asociaţia ,,Faptele Credinţei" a contribuit la înzestrarea bibliotecii Penitenciarului cu literatură moral religioasă pentru dobândirea de către cititori a unei conştiinţe creştine şi a unui comportament pozitiv în familie şi în societate.
Toate noutăţile

 

Noutati

Accesaţi această rubrică pentru a afla ultimele noutăţi despre programele desfăşurate de Asociaţia "Faptele Credinţei"!


Pelerinaje Manastiri
Parohia Balta Alba

Doneaza Online


Binefăcători:

Sfanta Manastire Frasinei

Sfânta Mănăstire FrăsineiParteneri Media:

Radio Campus Slobozia


Sponsori:

Evi Tour - Agentie de Turism