Faptele Credintei - Deschide-ti inima catre Dumnezeu!

"După cum trupul fără suflet este mort, tot aşa şi credinţa fără fapte este moartă"

Iacob cap. 2, v. 26

Prima Pagină | Cine Suntem | Obiective | Cum Poţi să ajuţi | Comunitate | Membrii | Contact

Noutăţi

Toate noutăţile


Sfântul Sfințit Mucenic Corneliu Sutașul, sărbătorit la Parohia Balta Albă

01.10.2018 | Vizualizari: 2187

Biserica Parohiei Balta Albă din Protopopiatul Sector 3 Capitală este singurul locaș de cult din București care are unul dintre ocrotitori pe Sfântul Sfințit Mucenic Corneliu Sutașul, sărbătorit de Biserica Ortodoxă în ziua de 13 septembrie.
În ziua hramului, Sfânta Liturghie și slujba Parastasului pentru ctitorii și binefăcătorii locașului de cult au fost săvârșite de către Delegatul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, Preasfințitul Părinte Ieronim Sinaitul, Episcop-vicar patriarhal.
Convertirea și botezul lui Corneliu Sutașul, dimpreună cu toată casa sa, sunt „o încredințare a practicii vechi creștine de a boteza nu numai pe cei care sunt maturi și au primit credința, ci și copiii, pentru că un copil trebuie să crească și cu sufletul, cu virtutea, înțelepciunea. De aceea, această convertire și botezul întregii case sunt un temei și o mărturie pentru botezul pe care îl practicăm noi astăzi. Iată, unul din lucrurile minunate pe care le învățăm din viața ¬Sfântului Sfințit Mucenic Corneliu Sutașul", a reliefat PS ¬Părinte Episcop Ieronim în cuvântul de învățătură.
La final, pr. paroh Vasile-Cristian Niță de la Parohia ¬Balta Albă din București, a mulțumit ierarhului pentru slujire și binecuvântare. Credin¬cioșii pre¬zenți au primit pachete cu alimente din partea comuni¬tății parohiale.
https://www.trinitas.tv/sfantul-corneliu-sutasul-a-fost-sarbatorit-in-parohia-balta-alba/

Toate noutăţile

 

Noutati

Accesaţi această rubrică pentru a afla ultimele noutăţi despre programele desfăşurate de Asociaţia "Faptele Credinţei"!


Pelerinaje Manastiri
Parohia Balta Alba

Doneaza Online


Binefăcători:

Sfanta Manastire Frasinei

Sfânta Mănăstire FrăsineiParteneri Media:

Radio Campus Slobozia


Sponsori:

Evi Tour - Agentie de Turism